Pirineu En Boca
Un trosset del pirineu a barcelona

Som del Pirineu, creiem en la cria natura d’animals d’alta muntanya, que viu i pastura a més de 1000 metres d’altitud. Les nostres carns són SOSTENIBLES, SALUDABLES I SABOROSES. “ el nostre equip de carnissers té més de 15 anys d’experiència al món de la carnisseria i destaca la seva amabilitat i simpatia amb els nostres clients”.

Sobre La Nostra Empresa
Som del Pirineu, creiem en la cria natura d’animals d’alta muntanya, que viu i pastura a més de 1000 metres d’altitud. Les nostres carns són SOSTENIBLES, SALUDABLES I SABOROSES.

Pirineu en Boca va néixer del somni d’en Mauricio Fita el març del 2015 de la unió de dos propòsits: oferir a gent que viu a la ciutat, com nosaltres, la possibilitat de comprar carn de confiança i qualitat, i de donar suport als petits, però excepcionals, productors del Pirineu que hem anat coneixent durant els nostres constants viatges a les muntanyes. D’aquesta manera garantim als nostres clients el control de qualitat dels nostres productes ja que és molt important per a nosaltres la qualitat de vida de l’animal i la seva alimentació.

Al nostre restaurant personalitzem esdeveniments tan per a empreses, famílies, amics, bruch privat, tancament del local, cursos de carnisseria, concerts i presentacions de productes del Pirineu. El nostre desig és que els nostres clientes es sentin satisfets amb el nostre projecte.